1.2.2010

Nyt se alkaa!

No niin, nyt koittaa se aika kun voi alkaa miettimään tämän kuun lähetystä ystävälleen.
Niitä ensimmäisiä yhteydenottoja en ole tänne julkistanut. Linkittelen helmi-toukokuun paketit, sitä mukaa kun raportteja satelee.

Siitä tulikin mieleen että vilkaiskaapas sitä raporttia. Jossain välissä sinne on tullut uutena raportointi juttuna se muu ystävän muistaminen kuluvana aikana. Elikkä paketti-raportoinnin yhteydessä laittakaa siihen maininta myös oletko huomioinut ystävääsi muuten ja onko ystäväsi huomioinut sinua muullakin tavalla. Erikseen niistä ei kannata raportteja laitella, etten huku posteihinne.

Paketin saavuttua olis hyvä jos saisitte hetimiten postattua ja raportoitua emolle. Hetimiten = niin pian kuin vain mahdollista.. 2 päivän viiveellä luulisi kerkeävän? Mutta viimeistään viikkoon mennessä!
Mutta jos jotain esteitä tulee niin ilmoita siitä minulle! Lisäksi jos lähdet matkoille paketin lähetyspäivän aikoihin yli viikoksi, niin siitäkin olisi hyvä ilmoittaa minulle.

Seurailkaa blogia ja sähköpostianne. Kaikki emolle tulevat viestit sähköpostin kautta, en kamalasti kerkeä täältä kommentteja seurailla.

Nyt toivotan mukavaa aikaa helmikuun paketin kasaukseen!