27.12.2009

Helmikuussa 2010 starttaa uusi sny kierros!

Heippa!

(tekstiä muokattu 27.12)
Äänestystulos ei osoittanut isoa eroa puolesta eikä vastaan. Minimin sai vapaaehtoisuus ja väärinhän se olisikin että vain vapaaehtoiset osallistuisi kustannuksiin. Joten päädyin pysymään alkuperäisessä suunnitelmassa. Jos et ole valmis hyväksymään sääntöjä ja sitoutumaan niihin niin älä osallistu.


Edellisestä kierroksesta uutena asiana tällä kierroksella on 2€ osallistumismaksu. Tällä summalla katetaan tulostuskulut, loppu käytetään joko arvontaa snyläisten kesken tai lahjoituksena johonkin hyväntekeväisyyteen.
 
Enkelipaketteihin ja uudelleen lähetyksiin ei rahoja käytetä. Enkeleitä ei toivon mukaan tarvita, mutta jos näin ikävästi käy niin huhuilen niitä tarpeen vaatiessa. Jos minulle tulee palautuneita paketteja, pyytelen sitten lähettäjältä postikuluja.

Pieniä muutoksi tullut sääntöihin, joten lukekaa ne nyt vielä. Myös ilmoittautumislomakkeeseen tuli pientä viilausta. Täyttäkää ja lähettäkää se minulle sähköpostilla huomisesta 28.12 alkaen, tätä ennen lähetettyjä ilmoittautumisia en ota vastaan. Osalllistumisaikaa on 20.1.2010 asti, osallistujia mahtuu maksimissaan 100 henkilöä.

Jännittävää ja mukavaa uutta vuotta!